musikk - vennskap - glede - Bedriftsmelding
LOPPEMARKED
 
Lommedalen skolekorps arrangerer to loppemarkeder i året, ett om våren og ett om høsten. Skolekorpset er avhengig av inntektene som loppemarkedene gir for å drive sitt arbeid blant barn og unge i sitt område. Vi setter derfor stor pris på at du  bidrar ved å handle på loppemarkedet vårt!

Neste loppemarked finner sted 21. og 22. april 2018.
Åpningstider:
Lørdag kl. 10.00 - 16.00
Søndag kl. 10.00 - 15.00
Sted
Lesterud skole, Grorudenga 1 (langs Skollerudveien), 1350 Lommedalen

Våre loppemarked er gode - godt utvalg av lopper og gode priser! Vi retter en stor takk til våre selgere og givere!

MED BUSS
Fra Oslo: Buss 143  til endeholdeplass.
Fra Sandvika: Buss 753 til Triangelen og så buss 143 til endeholdeplass.
 
EGEN BIL
Fra Sandvika: Kjør mot Hønefoss og ta av mot Bærums Verk i andre avkjøring etter Hamangtunnellen. Kjør videre forbi Bærums Verk og til høyre inn i Skollerudveien. Følg denne til Lesterud Skole som ligger på venstre side. Veien er skiltet når det er Loppemarked.
 
Fra Hønefoss: Kjør mot Sandvika og ta av til Bærums Verk etter tunnellene. Kjør videre forbi Bærums Verk og inn i Skollerudveien. Følg denne til Lesterud Skole som ligger på venstre side. Veien er skiltet når det er Loppemarked.
Stor og godt organisert parkering.
 
 
SALGSAVDELINGER.
 
Loppemarkedet er organisert i flere forskjellige avdelinger plassert i Lesterudhallen, festsal og klasserom på skolen. Kun deler av sportsavdelingen og deler av kafeteria (ved fint vær) er utendørs og bare delvis under tak..
For tiden er det følgende avdelinger: Møbler, kjøkken, klær/sko mm, bøker, elektrisk, leker, sport, rariteter og kafeteria.
I blant arrangerer vi auksjon (se egen annonse i Budstikka).


Website Builder drives av  Vistaprint