top of page

LOPPEMARKEDINFO TIL FORELDRE

IMG_3109.JPG
IMG_5768.JPEG

Loppemottaket er åpent.

Hver onsdag mellom kl. 18.00 - 20.00 tar vi imot lopper. Innsamlingen på låven muliggjør korpsets loppemarked, og sparer oss samtidig for masse arbeid med å hente lopper. Til gjengjeld må foreldre stille opp som låvevakter en sjelden gang.

 

Låvevakt: For å begrense dugnadsmengden per familie er kun to personer satt opp per vakt, hvorav en er fra loppekomiteen (loppelauget).

 

Låvevaktene bes møte kl 17:50 for å sette ut skilt.

 Husk å ta skiltene inn igjen når dere stenger kl 20.            

            

Hvis dere ikke kan møte på låven på oppsatt dag så bytt vakt med andre foreldre og gi beskjed

til gruppeansvarlig (skrevet med uthevet blå skrift i låvevaktlisten). 

      

Spre gjerne informasjon om loppelåven til familie, naboer, og venner  slik at vi får mye salgbare lopper.

 

NB: Vi er stadig på utkikk etter sykler!

 

Loppene sorteres på paller eller i sekker under mottaket. Dette gjør arbeidet med å fordele loppene til riktig avdeling under loppemarkedet mye enklere.

Se veiledning. Veiledningen er også slått opp på loppelåven.

 

Veldig mye kan selges på loppemarked (du vil bli forbauset over hvor forskjellige interesser folk har, men noen gjenstander er umulig å selge. Hovedregel er at ting må være hele og rengjorte. Det er også ting som i praksis er umulige å selge og som bare gir ekstraarbeid fram til vi må kaste det på allsanlegget på Isi. Se veiledning

 

 

Loppeinfo til korpsforeldre

Informasjon om arbeidet på selve loppemarkedet kommer på e-post. Arbeidsopplegget endrer seg ikke så mye fra år til år men det er litt utvikling så les gjerne dette før du lystig legger i vei til loppemarkedet. For hvert loppemarked settes det opp ei ny arbeidsliste (se e-post). Her finner du hvor du skal gjøre din innsats denne gangen. På slutten av lista er det også listet opp endringer fra forrige loppemarked.  

 

bottom of page