top of page

NY INFORMASJON VEDRØRENDE KORONATILTAK I KORPSET - FELLESØVELSE TORSDAG 12.03 AVLYSES

Lommedalens skolekorps følger utviklingen lokalt tett ang. Koronasmitte, og gjør løpende risikovurderinger opp mot Folkehelseinstituttets anbefalinger ved f. eks. større arrangementer. Se også FHI om Korona og arrangementer

Les mer på vår hjemmeside her: Korpset om Korona


Vi ser oss dessverre nødt til å kansellere fellesøvelser i morgen og mandag, generalprøven 22/3, samt å utsette vårkonserten 29/3 til situasjonen er mer avklart. Vi prøver på en ansvarlig måte å bidra til at våre musikanter kan gjennomføre øvelser og planlagte aktiviteter så langt det er mulig. Vi vil derfor fortsette de vanlige samspilløvelsene og instruksjon inntil videre, men vær forberedt på at arrangementer kan bli avlyst på kort varsel. Dette vil eventuelt varsles fra Styreweb, gjennom sms og e-post.

Ett viktig verktøy er tilgjengelig Antibac eller tilsvarende, samtidig ber vi alle være ekstremt nøye med håndvask, vask av instrumenter og at man ikke låner andres instrumenter. Vår håndtering er avhengig av at vi får presis tilbakemelding på om vi har musikanter (eller noen i deres familie) som er smittet eller hvor det er mistanke om smitte. I så tilfelle ber vi dere ta kontakt med styreleder. For øvrig ber vi alle forholde seg til de anvisninger som helsemyndigheter eller lokale myndigheter gir på nett eller i media.


OPPSUMMERING:

Følgende aktiviteter avlyses: Fellesøvelser med Rykkinn og Gullhaug skolekorps 12.03 og 16.03, generalprøve 22.03

Følgende aktivieter utsettes: Konserten 29.03. Foreløpig ny dato for utsatt konsert er mandag 15.06, men dette avhenger selvsagt av myndighetens råd fremover. Dato for generalprøve er ennå ikke vurdert.

Samspilløvelser mandager og ukentlig, individuell instruksjon gjennomføres foreløpig som planlagt.


For ytterligere informasjon og generelle spørsmål, ta kontakt med styreleder Jens-Christian Vogt, tlf.: 93259007 Med musikalsk hilsen Lommedalens skolekorps Styrets leder Jens-Christian Vogt50 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page