LOPPEMARKED PÅ ANNA KREFTING SKOLE VÅR OG HØST

 

Hei alle loppeentusiaster!

Vi håper å kunne arrangere loppemarked 4-5 september 2021. Informasjon kommer så snart vi vet hvilke restriksjoner som foreligger.

 

Ønsker du  å støtte korpset på annen måte, kan du donere panten din på Rema 1000 i Lommedalen eller vipse til 11513.

 

Hilsen

Styret

Lommedalen skolekorps arrangerer to loppemarkeder i året, ett om våren og ett om høsten. Skolekorpset er avhengig av inntektene som loppemarkedene gir for å drive sitt arbeid blant barn og unge i sitt område. Vi setter derfor stor pris på at du  bidrar ved å handle på loppemarkedet vårt!

Loppemarkedet er organisert i flere forskjellige avdelinger plassert i hallen på skolen, festsal og klasserom på skolen. Kun deler av sportsavdelingen og deler av kafeteria (ved fint vær) er utendørs og bare delvis under tak.

For tiden er det følgende avdelinger: Møbler, kjøkken, klær/sko mm, bøker, elektrisk, leker, sport, rariteter og kafeteria.

I blant arrangerer vi auksjon (se egen annonse i Budstikka).

MED BUSS

Fra Oslo: Buss 210  til endeholdeplass.

Fra Sandvika: Buss 150 til Triangelen og så buss 210 til endeholdeplass.

 

EGEN BIL

Fra Sandvika: Kjør mot Hønefoss og ta av mot Bærums Verk i andre avkjøring etter Hamangtunnellen. Kjør videre forbi Bærums Verk og til høyre inn i Skollerudveien. Følg denne til Anna Krefting Skole som ligger på venstre side. Veien er skiltet når det er Loppemarked.

 

FRA HØNEFOSS

Kjør mot Sandvika og ta av til Bærums Verk etter tunnellene. Kjør videre forbi Bærums Verk og inn i Skollerudveien. Følg denne til Anna Krefting skole som ligger på venstre side. Veien er skiltet når det er Loppemarked.

Stor og godt organisert parkering.